← Terug naar overzicht

Vanessa's favoriete plekjes in Tilburg!

Inmiddels woon ik een jaar in het mooie Tilburg. Ik heb veel plekjes ontdekt die ik graag wil delen met jullie. Als je nieuw in een stad komt wonen, is het altijd leuk om op ontdekkingstocht te gaan. Ga lekker naar buiten en ontdek je nieuwe woonplaats. Geen zin om de avonturier uit te hangen? In deze blog neem ik je mee naar mijn favoriete plekjes in Tilburg. Als ik jou was zou ik zeker een kijkje wagen op de plekken waar ik ook graag kom. 

Rolskaten langs het Wandelbos

Sinds een korte tijd heb ik een nieuwe hobby ontwikkeld; rolskaten. Rolskaten gaat het makkelijkst op wegen van asfalt. Langs het Wandelbos heb je een lang fietspad. Dit fietspad is buitenom waardoor je snel vanaf de Reeshof bij Tilburg centraal aankomt; een heerlijke plek om te rolskaten. Maar je kunt ook door het Wandelbos zelf lopen (duh, zegt de naam zelf al natuurlijk haha!). In het midden van het bos bevindt zich een meer waar je vaak mensen ziet vissen of gewoon chillen op een kleedje. Het is een plek om de drukte en hectiek van de stad te ontwijken. Een ideaal plekje om een boek te lezen of misschien wel buiten te studeren. Misschien een beter idee voor in de lente aangezien de temperaturen langzaam weer beginnen te dalen. 

Primark

Dan denk je misschien, hoezo een winkel als de Primark? Die winkel heb ik ook in mijn oude woonplaats. Maar ik als Zeeuw zijnde, is heel blij met een winkel als Primark dicht bij haar in de buurt. Bij deze winkel kan ik mijn geluk niet op. Allerlei kleding en prulletjes voor studentenprijzen. De winkel is niet enorm groot en dat vind ik zelf erg fijn. Ik ben ooit in een filiaal in Amsterdam geweest en dat vond ik echt veelste groot en verloor mijn overzicht. Iemand die veel van shoppen houdt, zal ook vast blij zijn met een winkel als Primark. Want zo lang is deze winkel er namelijk nog niet! Het is een van de nieuwere aanwinsten van Tilburg. 

LIVE bar, Polly en Karaoke bar

Sinds ik in Tilburg ben gaan wonen, ben ik ook het uitgaansleven ingerold. Ik was nooit echt iemand die van uitgaan hield maar nu kan ik mijn plezier er wel in vinden. Mijn favoriete plekken om uit te gaan zijn LIVE, Polly en de karaoke bar. Lekker meebleren op allerlei liedjes in de karaoke bar of gewoon even lekker dansen in LIVE of Polly. Studio heeft enorm goede cocktails maar de muziek die ze daar draaien vind ik zelf wat minder. Het uitgaansleven heeft zoveel te bieden hier en is zeker een kijkje waard.

Meer studentennieuws

netflix
blauwe auto
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Studentensteden!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden